изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:31 EET
ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ



ОВЕН - Разумът и практичната ви мисъл ще ви подтикнат да заложите на нещата, които разбирате и няма да сбъркате. Очакват ви финансови придобивки и други удовлетворяващи ви развития.

ТЕЛЕЦ - Правни и административни въпроси ще занимават представителите на знака днес. Подготовката ви за бъдещ проект изисква познания, които ви липсват, но бихте могли да наваксате.

БЛИЗНАЦИ - Очакванията ви са основателни и предстои да получите всичко, за което се подготвяте и работите. Динамично ще се развиват събитията, част ще пътуват, други ще организират бизнеса си.

РАК - Добри новини, отнасящи се до бизнеса, семейството и пътуванията. Много от представителите на знака ще се поздравят с придобивки. Не пренебрегвайте заслугата на близките ви хора.

ЛЪВ - Дистанцирайте се от онези, чието поведение не одобрявате, ако разбира се, това е възможно. И за напред ще продължите да се вслушвате най-вече в разума си, колкото и това да не се харесва на някого.

ДЕВА - Делова или друга уговорена среща ще подобри очакванията ви, повишавайки наред с това активността ви. Ще работите по осъществяването на добрите перспективи, които откривате пред себе си.

ВЕЗНИ - Силните ви изяви днес ще бъдат вашата заявка за успех. Не бъдете максималисти, възможни са изненади. Занимаващите се с посредническа дейност ще осъществяват полезни контакти.

СКОРПИОН - Напрежението от последните дни ще ви се отрази, внасяйки обърканост и колебания в действията ви. Важно е да се вслушате в себе си и да изясните собствените си чувства.

КОЗИРОГ - Финансови придобивки ще ускорят покупката на едра вещ за дома и заслугата ще бъде изцяло ваша. Развитието на събитията ще бъде динамично и в края на деня ще се радвате на новостите.

СТРЕЛЕЦ - Ще получите голямо внимание от човек, имащ отношение към вашата работа, бизнес, обучение. Ще научите полезна информация, възползвайте се от нея и действайте смело и целенасочено.

ВОДОЛЕЙ - Случващото се днес може да ви отегчи с предсказуемостта си и да не постигне очаквания ефект от работата си. Освен това, ще ви се наложи спешно да действате на няколко фронта.

РИБИ - Денят не от най-леките. За радост най-малко тревоги ще ви създават близките, което си е добра новина. Умората ще ви накара да потърсите компанията на приятели, с които да разпуснете.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди