изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:37 EEST
КАВАРНА - ДОМАКИН НА ТРЕНИНГ КУРС ПО КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ    
НовиниОт вчера Каварна е домакин на тренинг курс, който е част от дейностите по проекта между историческите музеи в Каварна и Констанца, съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Проектът "Център за развитие и разработване на ефективни модели за културен туризъм в района на Каварна и Констанца" е по програма ФАР - Трансгранично сътрудничество и е на стойност 34 000 евро, припомниха още от общината.


Курсът ще се води от експерти по културен туризъм от националните администрации на България и Румъния, специалисти от Института към БАН и от представители на професионални обединения в сферата на туризма. Целта му е да се постигне ефективен метод за повишаване на компетенциите на хората, работещи в сферата на туризма, като се установят връзки между културния туризъм и културното наследство в двата гранични района. 30 представители на общинските администрации, музейни работници и работещи в туристическия бранш ще бъдат включени в обучението. 15 от тях ще са местни хора, а другата половина ще бъдат делегация от съседна Румъния.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - ДОМАКИН НА ТРЕНИНГ КУРС ПО КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди