изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:33 EET
ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ


ОВЕН - Бизнесмените да се съсредоточат върху делата си, денят обещава да е успешен за тях. Не по-малко доволни ще са и онези от вас, които пристъпват към разработване на нова дейност или са погълнати от любовта си.

ТЕЛЕЦ - Съобразявайте се със собствените си изисквания, предвид прецизността, с която пристъпвате към всяка задача, успехите ви са гарантирани. Внимавайте все пак, ако ви поднесат за подпис документи.

БЛИЗНАЦИ - Самокритични сте към работата си и това ви прави по-успешни. Когато грешите намирате сили да го признаете и поправите. Съдбовна среща ще ви накара да изживеете силни емоции.

РАК - Натовареността ви с много и отговорни задачи повишава и без друго напрежението около вас. Въздържайте се от неуместни забележки и ще си спестите с доста допълнителни главоболия.

ЛЪВ - По част от въпросите, които ви занимаваха през последните дни следва продължение. Развитията са такива, че предстои допълнително одобрение или друго мнение, но в никакъв случай забавяне.

ДЕВА - Ще отдавате значение на важните неща и по-малко от подробностите. Запазвайки философският си поглед върху нещата и мислейки позитивно, ще се чувствате по-спокойни и енергични.

ВЕЗНИ - Покажете увереността си в онова, което правите и ще спечелите на своя страна влиятелни хора. Но не споделяйте плановете си. Ако още не сте решили къде да почивате, сега е момента да изберете.

СКОРПИОН - Бързо ще забравите несполуките и трудностите на изминалите дни. Предстои да изживеете приятен и изпълнен с емоции ден. Срещи с приятели и хора, от които можете да черпите опит и енергия.

СТРЕЛЕЦ - Ще се стараете и да сте пестеливи. Финансовото ви състояние често ви притеснява, но не забравяйте, че има към кого да се обърнете. Имате човек, който с готовност би ви помогнал в нужда.

КОЗИРОГ - Следвайки природата си, няма да пренебрегвате собствената си преценка и ще спечелите в конфликтна ситуация. По-добре е да избегнете разправиите, но само, ако не губите позиции от това.

ВОДОЛЕЙ - С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения. Не давайте заеми и не подписвайте документи, без да имате юридически гаранции.

РИБИ - Днес ще се поздравите с реализирана цел, към която отдавна се стремите. Усилията ви ще се възнаградят, но и ще ви спестят главоболия. Ясно ще виждате бъдещето си, на което възлагате надежди.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди