изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:02 EET
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА - БТК НЯМА ПАРИ ДА СМЕНИ КАПАК НА ШАХТАТА СИ    
ОбществоЗа това сигнализира наш читател, който няколко месеца търси компанията да затвори дупката

"Живея по ул. "Вардар". Пред моя гараж и този на съседа ми се намира шахта на БТК, която по принцип е затворена с бетонен капак. Отвреме навреме идват техни специалисти отварят шахтата - работят хората. Но с времето капакът, който е бетонен започна да се руши. Така се отвори дупка със стърчащи арматури пред гаража ми. Неколкократно ходих до Центъра за обслужване на клиенти и подавах сигнал, а писмено подадох сигнала на 30 април тази година. До момента обаче нищо не се е променило. Дори от БТК ми казаха, че нямат пари да залеят две кофи нов бетон. Проблемът не е в това, че аз всеки ден внасям и изнасям от гаража си една голяма ламарина, за да мога да си изкарам или вкарам колата в гаража, а в това, че в района има много деца. Трябва ли някое дете или вечер възрастен да падне в дупката, за да се сети някой, че е можело и по-рано да се затвори дупката" - попита нашият читател Румен Стоянов.
Отправихме неговите въпроси към пресцентъра на компанията, откъдето в петъчния следобед ни позвъниха, за да ни уверят, че е направено необходимото и злополучният капак на шахтата по ул. "Вардар" е подменен.
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА - БТК НЯМА ПАРИ ДА СМЕНИ КАПАК НА ШАХТАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди