изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Служебните срещи ще внесат повече яснота в работата ви. Не подценявайте възможностите на колегите си, с тяхна помощ ще напреднете в сроковете, без да се притеснявате излишно.

ТЕЛЕЦ - Ще имате избор на възможности днес, стига да търсите вариантите. Новости също няма да липсват, но чрез тях ще подобрите работата и живота си. Среща със стар приятел ще ви разведри.

БЛИЗНАЦИ - Отнесете се толерантно към мнението на колегите си, и в случай, че е достатъчно аргументирано, го приемете. Така ще повишите авторитета и знанията си. Ще получите очаквани новини.

РАК - Новите условия на работа ще повишат темпото, и без да допускате нарушения, ще се съобразите с тях. Няма да пропуснете и възможности, възползвайки се, ще продължите възхода си.

ЛЪВ - Днес са възможни недоразумения и получаване на информация, която е различна от реалната. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния период, който предстои.

ДЕВА - Днес ще се водите най-вече от собствената си преценка за нещата около вас. Работни ангажименти изискват да сте прецизни към детайлите и същевременно да сте отворени за новостите.

ВЕЗНИ - На повечето от вас денят ще премине в работа. Новостите ще ви изненадат от сутринта, в повечето случаи градивни и приятни. Верни на себе си, ще се въздържате от неизпълними обещания.

СКОРПИОН - Сблъсквайки се с административни препятствия, ще намерите сили и добри контакти, благодарение на които ще продължите работата си. Без да рискувате излишно, ще спазите сроковете.

СТРЕЛЕЦ - Ще отвърнете на предизвикателствата пред вас, които ще ви направят активни и без колебание ще се впуснете в действие. Може би това сте чакали, искрата е запалена и ще постави ново начало.

КОЗИРОГ - Не позволявайте отговорностите и напрежението да пречат на позитивното ви мислене. Гледайте на тях, като на възможност да опознаете по-добре себе си и неразкритите си възможности.

ВОДОЛЕЙ - Деловите ви срещи изискват да сте овладени и без излишни емоции да следвате интересите си. Можете да въздействате върху околните с логическата си мисъл и практични съвети.

РИБИ - Ще се съсредоточите върху работата си, изпипвайки детайлите, за да елиминирате изненадите и да ускорите добрите резултати. Не се притеснявайте, ще се справите отлично.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди