изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:42 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БАЛЧИК МОЛИ ДЕПУТАТИ    
Любопитно"Искаме в парламента да бъде поставено за разискване желанието ни да сме административно подчинени на Варна", съобщи на общоградска среща в събота председателят на ОбС на Балчик Младен Мартинов.

Срещата с депутати от Добрички регион бе свекана с решение на местния парламент в Балчик... Преди няколко дни инициативна група в състав общинските лидери на СДС и БСП в Балчик Алексендър Мирчев и Палвин Павлов и председателят на Дружеството за защита интересите на Балчик Марин Димитров връчили на 25 депутати от различни парити от цялата страна копия от меморандума и резултатите от референдума за преминаването на Балчик към Варна.

СВЕКЪР ИЗНАСИЛВА СНАХА СИ, КОЯТО Е НА 16 ГОДИНИ

Жлба, че е била изнасилена от свекъра си С. Т. Т., подала на 2 септември в РПУ-Каварна, 16-годишна, съобщиха от РДВР-Добрич. По думите на пострадалата бащата на съпруга й се гаврил с нея на 31 август около 4 часа сутринта. Според запознати, момичето живеело с мъжа си, който в момента е в казармата, без да са сключили граждански брак.
 
НДТ - 7 септември 1998 г.

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БАЛЧИК МОЛИ ДЕПУТАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди