изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:59 EEST
ДОБРИЧЛИИ УВОЛНЯВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО УТРЕ    
НовиниУтре от 11 до 13 часа пред сградата на НЧ "Йордан Йовков" в Добрич добличлии ще могат да се включат в кампанията "Аз съм европеец". Тя е организирана от ГЕРБ, ДСБ и СДС. Всички работодатели на правителството, които смятат, че му е дошло времето да му връчат заповед за уволнение, могат да сторят това утре.

Пред читалището те ще могат да подпишат изготвените заповеди. В тях работодателят - гражданин на Република България, посочва, че мотивът за уволнението е: корупция по всички етажи на властта, некомпетентност в управлението на държавата, провал на членството на България в ЕС. Затова той уволнява правителството на БСП, НДСВ и ДПС, представлявано от Сергей Дмитриевич Станишев.
След 13 часа гражданите, които не са успели да изразят своето мнение за управлението на страната, ще могат да подпишат заповедта за  уволнение на правителството в офисите на партиите. След приключването на кампанията ще бъде намерен удачен вариант за връчване на всички събрани заповеди на премиера, обясни Румен Иванов - член на ИК на ПП ГЕРБ и председател на областното ръководство на партията. Той очаква добричлии, които са работодатели на това правителство, по този начин да изразят свободно мнението си дали България се управлява добре от правителството на БСП, НДСВ и ДПС. Вярвам, че ще съберем много подписи, каза още Румен Иванов. Той добави, че кампанията върви и в другите общини, където желаещите да подпишат заповедта за уволнение на правителството могат да го сторят в офисите на партиите, инициирали кампанията "Аз съм европеец".
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИИ УВОЛНЯВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО УТРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди