изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:36 EEST
КАВАРНА ОТНОВО С ДОБРОВОЛЕЦ ОТ КОРПУСА НА МИРА    
НовиниВ Каварна отново ще има доброволец от "Корпус на мира", съобщиха от кметството. Това ще бъде възможно след одобрен проект на община Каварна.

Американецът пристигна вече в морския град и ще остане три дни за да се запознае с учебните заведения в общината, различните институциите и културно - исторически обекти. Той ще започне работа през октомври по направление "Младежки дейности" и ще бъде в общинския детски комплекс.
Миналата година изтече двугодишния период, в който в Каварна бе друг доброволец от програмата - Тимоти Уейд. Той сформира скаутска организация, преподава английски език, направи група за театър на английски и реализира множество други инициативи, осмислящи свободното време на каварненските деца.
Въпреки малкия брой доброволци тази година, изпратени в България, Каварна успя да се пребори в конкуренция с десетки общини и учебни заведения. Градът бе класиран заради активната дейност в образованието и младежките дейности.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ОТНОВО С ДОБРОВОЛЕЦ ОТ КОРПУСА НА МИРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди