изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:20 EEST
УДЪЛЖЕН Е КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ТРАНСГРАНИЧНИ ПРОЕКТИ    
Новини30 септември 2008 г. е крайният срок за предаване на проектни предложения по обявената на първа покана за набиране на проектни предложения, в рамките на първите три приоритетни оси по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния - България 2007-2013 г.

Това съобщиха вчера от МРРБ.  Проектното предложение трябва да е получено на съответната дата, в рамките на работния ден на адрес: Romania, CBC Regional Office Calarasi, tr. 1 Decembrie 1918, no. 1, Calarasi,  Calarasi County. От МРРБ предупреждават, че датата на пощенското клеймо не важи.
Поканата е предназначена за т. нар. "меки мерки", т. е. неинвестиционни проекти: планове, програми, стратегии, проучвания, анализи, организиране на събития, обучения, свързани с идентифициране, генериране и подготовка на съвместни проекти по програмата.
Максималната стойност на проектните предложения е до 1,5 милиона евро, а проектите от типа "хора за хора"  са с максимална стойност до 250 000 евро.
Допустими кандидати по настоящата покана за набиране на проектни предложения са: публични органи (органи на местно, регионално и централно ниво), неправителствени организации, университети и научно  изследователски организации.
Добричка област е един от регионите, които могат да кандидатстват с проекти по програмата.
 


Сходни връзки

УДЪЛЖЕН Е КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ТРАНСГРАНИЧНИ ПРОЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди