изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:03 EEST
НАМЕСАТА НА КМЕТА СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ    
НовиниИскрената си благодарност за нейната човечност и безкористност пожелаха да отправят към кмета на Добрич Детелина Николова близките на 46-годишната Мариела петрова Иванова.

Близък на жената разказа, че тя нямала роднини в града ни. Роствениците й били във Враца. Тук била само 17-годишната й дъщеря. Затова се наложило близките от Враца да организират осигуряването на кръв от рядката кръвна група А-отрицателна, за да се стабилизира състоянието на жената. Тя била в много тежко състояние в резултат на сериозно заболяване. Настанена е в реанимацията. След неуспешните опити на близките да намерят кръв, се свързали с кмета Детелина Николова. Само след един разговор, в който те споделили проблема си, тя се ангажирала и вчера със съдействието на медиите е била осигурена една банка с кръв от въпросната рядка кръвна група. Не познаваме Детелина Николова, но сме й благодарни, че взе присърце проблема ни и ни помогна, сподели близък на г-жа Иванова. "Хуманното поведение на г-жа Николова и благородният й жест са пример за един достоен човек, за един голям българин", се казва в благодарността към Детелина Николова, която близките вчера изпратиха до вестника.
 


Сходни връзки

НАМЕСАТА НА КМЕТА СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди