изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:39 EEST
АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕЦА ОТ ДОМОВЕТЕ    
НовиниПървият по рода си спортен фестивал "Олимпийски надежди - Албена 2008" ще се проведе от 4 до 7 септември 2008 г. с участието на 500 юноши и девойки от цялата страна, съобщават от "Албена" АД, които са домакини на проявата.

 Организатори са Българският олимпийски комитет и Българската спортна федерация за деца, лишени от родителска грижа. Мотото на фестивала е "Да открием новите олимпийски надежди на България".
Децата ще мерят сили в спортовете плуване, тенис на маса, футбол, баскетбол, лека атлетика, плажен футбол и плажна борба. Всеки състезател ще получи фланелка с логото на фестивала.
Наградният фонд е 15 000 лв. Осигурени са купи и медали за всички призьори, както и много предметни награди.
В турнира по футбол ще вземат участие юношеските отбори на ФК "ЦСКА", ФК "Литекс", ФК "Черно море" и юношеската формация на националния отбор.
Състезанията по плажна борба ще направят своя дебют в България. Догодина страната ни ще е домакин на Световното първенство по плажна борба.
Фестивалът "Олимпийски надежди - Албена 2008" ще бъде открит в 18,30 ч на 5 септември в к.к. Албена от г-жа Стефка Костадинова - председател на БОК и почетен председател на БСФДЛРГ и г-жа Маргита Тодорова - директор маркетинг и продажби в "Албена"АД.v
 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕЦА ОТ ДОМОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди