изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:15 EET
АЛБЕНА Е ОЛИМПИЙСКОТО ГРАДЧЕ НА РЕКЛАМИАДА 2008    
НовиниОт  3 до 6 септември в курорта Албена ще се проведе фестивалът на Асоциацията на рекламните агенции Рекламиада`2008, съобщиха от туристическото дружество.


Тази година най-голяма е конкуренцията в категория "Out of Home" - външна, вътрешна, транспортна реклама, плакати и free cards, където има 91 заявки. Общо 88 са заявките в прес рекламата, а в телевизионната и кино рекламата сили ще премерят общо 62 предложения, като тя е разделена на три отделни категории: телевизионна - стоки, телевизионна - услуги и телевизионна - социална, медийна и политическа.
В категория "Дизайн" ще се състезават 58 заявки. В радио рекламата предложенията са 30, също толкова са в категория "Корпоративна идентичност". Общо категориите за участие са 14, като включват още "Опаковки и етикети" (18 заявки), "Автореклама" (28), "Събития" (25), "Рекламна кампания" (29), "Креативно използване на традиционна медиа" (34), "Нови комуникационни канали" (29) и "Медийна кампания" (8). Общо 34 заявки са подадени за участие в категория "Интернет реклама" във Фестивала миналата година в категорията се състезаваха 26 различни рекламни формата като банер, мини сайт, уебсайт или отделна секция от сайт.
Така общо заявките във фестивала тази година са 564.
Участващите агенции са 62, като най-голям брой заявки - по 39, са подали New Moment New Ideas Company и Publicis MARC Group. Вече над 1000 участници са се акредитирали за събитието.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е ОЛИМПИЙСКОТО ГРАДЧЕ НА РЕКЛАМИАДА 2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди