изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:36 EEST
Двама гръмнати в София заради дългове    
Ред и сигурност
Поръчково убийство поради евентуални дългове е причина за снощния инцидент в столичния квартал "Лозенец" пред блок на бул. "Вапцаров", когато бяха простреляни двама мъже.


По показания на съседи към 20.30 часа са чути няколко изстрела, а жена от блока е видяла мъж, облечен в тъмни дрехи да си проправя път през храстите.
Генералният комисар на МВР Павлин Димитров заяви, че покушението е поръчано най-вероятно заради финансови проблеми. Той отбеляза, че е установено с какво оръжие е извършено нападението. В двамата простреляни също е намерено лично оръжие, за което са имали разрешителни, но които не са използвани снощи със сигурност.
Владимир Казаков е открит прострелян недалеч от колата. Той е настанен в "Пирогов" с две огнестрелни рани, едната от които в главата и е с опасност за живота. Станчев е настанен във Военно-медицинска академия. Мъжът е със седем огнестрелни рани в областта на дясната част на гръдния кош, съобщи Фокус. Два от куршумите все още не са извадени. Той е с двустранно дрениран бял дроб. След прегледа се е оказало, че има и с раздробен четвърти шиен прешлен, което на практика предизвиква почти обездвижване на крайниците. Простреляният е постъпил във ВМА около 21 часа. В момента е на изкуствена белодробна вентилация, настанен в КАРИЛ.
34-годишният Владимир Казаков е собственик на две фирми - една за отдаване под аренда на лекотоварни камиони, а другата - за търговия на дребно. Според Павлин Димитров най-вероятно той е бил основната мишена, а Калин Станчев му е бил нещо като бодигард. Казаков е криминално проявен и осъждан. Станчев, не е осъждан и няма криминални прояви.  dir.bg
 


Сходни връзки

Двама гръмнати в София заради дългове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди