изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:11 EET
Лейди България има шанс да участва в холивудски филм    
Мис & Мистър
Участничка в големия конкурс на организацията Galaxy international беше удостоена с роля в супер продукция на Холивуд, чието име все още се пази в тайна. Касавицата Таня Циаосис, която е Мисис САЩ за 2008 година, е забелязана по време на кастингите за участие в конкурса Мисис Галакси от холивудски продуценти и директно получи предложение за роля в продукцията.


Нейната успешна история може да се сбъдне и за българката, която спечели предстоящия конкурс Лейди България, организиран от националния директор на конкурсите Мисис Галакси, Мисис Земя и Лейди Свят у нас Теодора Колчева. Възможности за бляскава звездна реализация очакват и всички останали, които ще се включат в новия конкурс Лейди България, който ще организира Теодора Колчева в България. Българският вариант на конкурсите за “MS” – успели дами около 30-те с добра кариера, успешен личен живот, перфектна визия и... щастливо необвързани - ще даде възможност и на всички дами, които живеят с половинката си на семейни начала, без да имат подписан брак, да изявят себе си в достойната надпревара. Конкурсът е част от тазгодишният форум “Mrs. Bulgaria”, победителките от който ще получат директни права за участие в световните конкурси Mrs. Galaxy и Mrs. Earth. Всички дами, които имат желание да се включат в конкурсите “Лейди България” и “Mrs. Bulgaria”, могат да подава свои снимки, кратка автобиография и лични данни, както и контакт за обратна връзка на e-mail mrs_bulgaria@dir.bg до 15 октомври 2008г. Националната директорка за България Теодора Колчева отсега мисли как перфектно да спази условията, поставени от световните централи. «У нас хората смятат, че най-лесно е да се организира конкурс за красота» - казва тя. «Световните централи обаче поставят много условия, които трябва да се спазват категорично, за да бъдат нещата наистина на ниво» - споделя директорката, която в момента води преговори за визитата на Лейди Галакси 2008 Лаура Бухман в България.
 
Дир.бг
 
 


Сходни връзки

Лейди България има шанс да участва в холивудски филм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди