изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:37 EEST
Близначки родиха едновременно    
Любопитно
Две сестри близначки от Свищов родиха в един и същи ден първородните си деца.


21-годишните Диляна и Ралица се сдобиха с дъщери на 7-ми септември, като разликата между двете раждания е само час и 10 минути, съобщи Дарик.
Само през първата седмица на септември на бял свят в града са се появили 7 деца, от които 4 момичета и 3 момчета. Сред малките дами са и дъщерите на двете сестри.
Всеизвестено е, че между близнаците съществува много силна връзка. Диляна е по-голямата от близначките. Първа се ражда и нейната дъщеря – Кристияна, която тежи 3.100 кг. Скоро след това изплаква и малката Габриела с тегло 3.200, първото дете на сестра й.
От началото на годината общият брой на новородените в община Свищов е 102, като преобладават момченцата. Общинският съвет в Крайдунавския град гласува решение за изплащане на еднократна парична помощ от 200 лева за новородено в Свищовската болница от жители на общината, но според медицинския персонал на отделението това решение не е повлияло за увеличения брой раждания, тъй като голяма част от родилките не знаят за подпомагането.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Близначки родиха едновременно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди