изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:03 EEST
“ДОБРИЧ” СЕ ЖАЛИ ОТ СЪДИЙСКИ ТЕСЛИ. ПРАВИ РЕМИ, СЛЕД КАТО ВОДИ С 5:1    
Спорт

Отборът на “Добрич” има свой представител в тазгодишното издание на Аматьорската мини футболна лига в София. На старта на първенството добруджанци завършиха наравно 5:5 с тима на “Лешарите”. 



От състава на “Добрич” ни информираха, че в отбора играят 17 души. Картотекирани са 14 младежи от Добрич, 2 от Варна и 1 от Чирпан.

Жребият противопоставил нашия отбор да срещне още в първия кръг силния тим на "Лешарите".   

Мача започна много добре. Още с първата атака след двойно подаване между Тихомир Маринов и Андрей Андреев се стигна до 0:1 за Добрич с гол на Маринов. После всичко се развиваше както трябва и резултатът набъбна до 4:0 с 2 гола на Михаил Иванов и 1 на Тихомир Желев. В края на полувремето Лешарите върнаха един гол. В началото на 2-то полувреме Добрич поведе с 1:5 с гол на Тихомир Маринов, но тук започнаха съдийските тесли. В 46 мин. играч на "Лешарите" игра умишлено с ръка, но съдията даде само жълт картон учудващо за всички. По-късно свири спорен фаул пред наказателно поле на "Добрич". Докато вратаря Ветов редеше стената "Лешарите" биха във вратата без съдийски сигнал и вкараха. Попадението беше зачетено, въпреки бурните успорвания. Така лека полека се стигна до 4:5 и 5 мин. преди края стана 5:5 след група колективна грешка. През това време Андрей Андреев и Ивайло Георгиев се отличиха с пропуски сами срещу противниковия страж. В последните секунди на мача съдията свири двоен удар в наказателното поле на Добрич, но за късмет Лешарите не успяха да реализират. С отлични спасявания се отличи вратаря Венци Ветов, който бе привлечен в последния възможен ден”, разказаха от отбора на “Добрич”. От там допълниха, че в тима на "Лешарите" имало двама души с футболни обувки тип "бутонки", което е абсолютно забранено от правилника, но огранизаторите решили да си затворят очите.

В следващия кръг ”Добрич посреща “Просокър”. Двубоят е на 14 септември от 11 ч.

Ето и съставът на “Добрич” в срещата с “Лешарите”: Венци Ветов /вратар/, Иван Георгиев, Петър Петров, Андрей Андреев, Иван Иванов, Тихомир Желев – капитан, Тихомир Маринов. По-късно в игра се появиха: Михаил Иванов, Ивайло Георгиев, Николай Тодоров. В групата беше още и Адриан Желев, но той не влезе в игра. Подробна информация за Лигата можете научите чрез сайта http://www.amfl-bg.com. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРИЧ” СЕ ЖАЛИ ОТ СЪДИЙСКИ ТЕСЛИ. ПРАВИ РЕМИ, СЛЕД КАТО ВОДИ С 5:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди