изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:42 EEST
Калин Георгиев е назначен за директор на Главна дирекция “Криминална полиция”    
Ред и сигурностСофия. Калин Георгиев, досегашният началник на сектора за “Борба с организираната престъпност” в ОД на МВР – Пловдив, е новият директор на Главна дирекция “Криминална полиция”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Заповедта за назначението е подписана от министъра на вътрешните работи Михаил Миков. С встъпването в новата длъжност на Георгиев е присъдена категорията “старши комисар”.


Калин Георгиев е роден на 1 юни 1969 година в Пловдив. Завършил е Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, специалност руска филология. Преминал е обучение в Националната академия на ФБР, САЩ през 2004 година.
Работи в системата на МВР от 1996 година. Работил е последователно в група “Престъпления в икономиката и финансовата система, корупция”, “Контрабанда”, “Противодействие на международния и вътрешен тероризъм и екстремизъм”.
За работата си е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи и Главния комисар на МВР с почетни отличия и обявяване на благодарност.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Калин Георгиев е назначен за директор на Главна дирекция “Криминална полиция” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди