изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:13 EEST
Намушкаха известен адвокат    
Ред и сигурност
Бургаски адвокат е намушкан в центъра на града - на улица "Гурко", близо до кантората му, съобщи БТА, като се позова на източници от полицията.


Инцидентът е станал около 20.00 ч. във вторник. Пострадалият е адвокат Евгений Мосинов. Няма опасност за живота му, допълниха от пресцентъра на ОДП.
Председателят на общинското ръководство на БСП в морския град Димитър Стоянов заяви, че е разговарял с Мосинов малко след инцидента. По думите на пострадалия нападателите са били двама. Те са го наранили в областта на корема.
Инцидентът с Евгений Мосинов няма политически мотиви, категоричен е Стоянов. Мосинов е член на партията.
Една от версиите, по които ще работи полицията, е нападение с цел сплашване. Районът на инцидента е бил отцепен. В сряда ще бъде направен допълнителен оглед на мястото.
Адвокат Мосинов се занимава с граждански и административни дела, предаде БГНЕС. Преди инцидента той се е връщал от празненство за рождения ден на друг известен бургаски адвокат - Росен Кожухаров, с когото двамата делят една кантора от 12 години. Кожухаров, известен специалист по наказателни дела в града, е адвокат по делото срещу световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
Евгений Мосинов е адвокат на Петко Арнаудов - трети мандат кмет на Царево. Кметът Арнаудов застана зад скандалната софийска фирма "Краш 2000", която искаше да строи ваканционно селище "Златна перла" край село Варвара. Местността е обявена за защитена територия. Мосинов представляваше интересите на кмета в този спор.  dir.bg
 


Сходни връзки

Намушкаха известен адвокат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди