изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:53 EEST
Звезди се надяват на джакпот от 444 000 лв.    
Любопитно 444 000 лв. е суперджакпотът, за който потриват ръце даже и известни лица от родния телевизионен и шоу небосклон, "наредили" се на опашка пред столичното казино Neon nights. Сумата е рекордна за България, затова примамва дори хора, които принципно не очакват подобен късмет да им падне от небето, а участват от спортна страст.

Сред лицата, които са забелязани в "опашката", са Руслана Попова, известна от предаването "Голямата уста", телевизионната водеща и модел Маги Желязкова, певицата и фитнес състезателката Анн-Джи, наскоро завърналият се от Сървайвър Али Алиев, Киро Скалата и др.

Любопитно е за какво миньонче като Анн-Джи би похарчило толкова голяма сума?" Имам идеи за собствен бизнес, които е рано да оповестявам, но ако ми паднат такива пари, ще инвестирам за тяхната реализация. Разбира се, аз много работя, печеля, не разчитам само на хазартен късмет и знам, че рано или късно ще имам свой бизнес. Но засега изкарвам парите си " на парче ", често, но по малко, а така трудно се спестяват и лесно се харчат. Амбицирана съм обаче вярвам, че в бъдеще ще реализирам плановете си."

Изненадващо ще прозвучи за мнозина намерението на Кирил Вълчев-Скалата: "Ще организирам голямо и безплатно спортно състезание, за да пропагандирам здравословния начин на живот, което и правя през последните няколко години, каза ни той. - А като убеден православен християнин, за когото важат само християнските закони, ще даря десятъка от тази печалба за Църквата."

Клюки.нет

 


Сходни връзки

Звезди се надяват на джакпот от 444 000 лв. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди