изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:53 EEST
“ДОБРУДЖА – СПЛЕНДИД” ЩЕ ИГРАЕ С ТОПКА “КЕМПА”    
СпортВсички отбори в “А” група при мъжете и жените ще играят с топки с марка “Кемпа” на фирмата “Улшпорт”.

В това число е и тимът на “Добруджа Сплендид”. Това стана факт, след като вчера Българската федерация по хандбал сключи спонсорски договор с фирмата Роял Спорт. Всички национални отбори ще бъдат обличани с тази световно известна марка. С екипите ще бъдат издокарани и състезателите на добричкия тим. Както вече ви съобщихме, до дни фланелките, шортите и шубите ще пристигнат в Добрич.

"Това е първата ни стъпка към сътрудничество с Българската федерация по хандбал. Марката Кемпа е изключително разработена само за този спорт и с нея играят отборите, които са на върха - Германия и Исландия. Името на марката е избрано от легендарния германски състезател" - каза Петьо Петков, управляващ директор на Роял Спорт. Той допълни, че фирмата му представя марката и за Румъния.

"Договорите са за три години. Българската федерация по хандбал сключва договор с фирма, която да осигурява специализирана екипировка за първи път от 1988-а година насам. Щастливи сме от това сътрудничество, но условията са много добри. Смятам, че това е една крачка напред в развитието на нашия спорт" - добави генералният секретар на федерацията Павел Дженев, бивш национален треньор.

20 процента от стойността на пълната екипировка за националните отбори, както и по 150 топки за отборите от елитните ни групи в двата пола, ще плати само федерацията. Така спестените разходи, които се поемат директно от Улшпорт, възлизат на 200 хиляди лева, изчислиха спонсори и ръководители. Отделно от това, всички наши клубове ще могат да си купуват още топки на преференциални цени.

В същото време се разбра, че шампионите от “Локомотив Металекс Билд” са поканили “Добруджа - Сплендид” за контрола в събота. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА – СПЛЕНДИД” ЩЕ ИГРАЕ С ТОПКА “КЕМПА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди