изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:10 EEST
ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ В АЛБЕНА    
НовиниДопълнителна автоматизация на пропускателния режим в курорта Албена е въведена с цел улеснение на гостите на комплекса.

Албена е загрижена за чистотата на въздуха, опазването на околната среда и безопасността на туристите предвид увеличаващия се приток на автомобили, обясниха от отдела за маркетинг и реклама на туристическото дружество. В тази връзка са направени последните промени. Те все още се тестват. Въведени са именно сега през септември, когато се предполага, че сезонът не е толкова активен.
Промените са свързани с това, че във всички хотели може да се заплати необходимата сума за престоя на автомобил на територията на комплекса. Това ще спести на клиентите нуждата да чакат на опашка при напускане на Албена. Засега плащането ще може да става на четири пункта. Те са до хотелите "Арабела" и "Елица", на паркинга до сградата на Централно управление на "Албена" и до вариете-театър "Албена". Предвижда се през следващия туристически сезон възможност за плащане да има вече на 20 пункта в курорта.
От туристическото дружество обясниха, че за първите 30 минути престой на автомобила на територията на комплекса, клиентът получа бонус и не заплаща такса. За пребиваване от 24 часа таксата е 4 лева. 
 


Сходни връзки

ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди