изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:58 EEST
"ТЕМАХ" ЩЕ ЗАРАДВА С РАНИЧКИ 300 ПЪРВОЛАЦИ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова и управителят на хипермаркет "ТеМах" Нико Бъчваров ще връчат днес от 11.00 часа в голямата заседателна зала на общината 300 ученически раници.

Те се даряват в навечерието на новата учебна година на 300 деца от социално слаби семейства. Инициативата е част от кампанията на хипермаркет "ТеМах"-Добрич - "ТеМах обича децата". Първата проява от нея е направеното дарение от 1600 лева за ЦДГ №10 "Слънчице". Със средствата са закупени осветителни тела, които отговарят на съвременните технологични изисквания и материали за цялостна подмяна на кабелите в занималните на ІІІ и ІV група. От строителния хипермаркет предвиждат издаването на преференциални клиентски карти на всички общински учебни, здравни и социални заведения, с които ще може да се ползва отстъпка. В рамките на кампанията "ТеМах обича децата" ще бъдат организирани и други инициативи за децата на Община град Добрич.
Строителен хипермаркет "ТеМах" е на пазара в Добрич от една година. Той е открит на 16 април 2007 г. Търговският обект е собственост на "Ай Ти" ЕООД - Варна с управител Илиян Тенев. Дружеството е специализирано в търговията на едро и дребно на стоки за дома и строителството. Инвестиционната програма на "Ай Ти" ЕООД предвижда изграждането на хипермаркети в 12 града у нас.
 


Сходни връзки

"ТЕМАХ" ЩЕ ЗАРАДВА С РАНИЧКИ 300 ПЪРВОЛАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди