изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:05 EEST
Боби Михайлов е купил аудито на Косьо Самоковеца от Цеци    
Ред и сигурност
Манекенката Цеци Красимирова е продала на президента на БФС Борислав Михайлов автомобила "Ауди" А8, който антимафиотите в Благоевград конфискуваха през декември 2007 година.


Този факт е установен по време на воденото разследване на канала за трафик на луксозни лимузини от Западна Европа в България, предаде Дарик.
"Ауди"-то е внесено от убития в Холандия бизнесмен Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Скоро след минаването на автомобила през ГКПП „Кулата” с фалшиви митнически документи, скъпоструващата кола е продадена на футболния президент от Цеци Красимирова, разкриха от службата за "Борба с организираната престъпност" в Благоевград.
В началото на декември, миналата година, хора от МВР предупредили Михайлов, че се готви конфискация на "Ауди"-то и той само за две седмици го препродал на мъж от района на Кърджали, коментират антимафиоти, водили разследването.
До този момент не е образувано наказателно производство срещу Борислав Михайлов. Това твърдят дознатели, които на 9 септември разпитали при пълна секретност като свидетели него и Цеци Красимирова. Делото все още се води срещу неизвестен извършител. dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Боби Михайлов е купил аудито на Косьо Самоковеца от Цеци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди