изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:49 EET
Нов кървав удар между микробус и рейс, 9 ранени    
Ред и сигурностДевет души са пострадали при катастрофа между автобус и микробус на пътя за Златни пясъци на разклона за Аладжа манастир.

Това съобщиха от Националния медицински координационен център (НМКЦ), цитирани от Фокус.
Инцидентът е станал 9.51 часа. Микробусът с туристи се сблъскал с пътнически автобус с номер 409, който се е движил с несъобразена скорост, поради което се е поднесъл по мократа пътна настилка. Автобусът е навлязал в насрещното платно и е станал причина за катастрофата. Седем от пострадалите са руски граждани, двама са поляци. Между руските граждани има и 3-годишно момиченце, което е с травми на главата.
Майка му А.Щ., на 25 години, е с контузия на главата. Пострадала е и 53-годишната Т.М. Тя е с контузия на главата и фрактура на носа. 61-годишната Г.С. е с контузия на двете подбедрици. , а 25-годишната А.А. от Полша е с контузия на лява предмишница. 25-годишният Р.С. е с контузия на гръден кош. В.Т., на 60 години, е с контузия на лявата длан. Пострадала е и жена на 45 години – Т.Б. Тя е с травма на двете подбедрици. Друга пострадала е Т.Б. – на 43 години. Тя е с контузия на дясна подбедрица и комоцио.
Ранените са откарани в МБАЛ „Св. Анна” във Варна. Всички са в стабилно състояние и няма опасност за живота им.  dir.bg
 


Сходни връзки

Нов кървав удар между микробус и рейс, 9 ранени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди