изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:56 EEST
"ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ "НЕСЕБЪР"    
СпортОтборът на "Черноморец" (Балчик) загуби в Албена с 1:2 от "Несебър" в среща от петия кръг на Източната "Б" футболна група. Мачът не започна добре за избраниците на Иван Кючуков. Гостите откриха резултата още в 13-ата минута, когато след изпълнение на ъглов удар Веселин Вачев остана непокрит в наказателното поле и вкара с глава. Футболистите от Белия град се хвърлиха да изравняват и усилията им бяха възнаградени в 37-ата минута - атака по левия фланг завърши с точен удар на Иван Златков.

При 1:1 завърши първото полувреме.

След почивката играта се водеше предимно в централната част на терена и нападателите на двата отбора рядко излизаха на стрелкови позиции. В 62-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Николай Илиев върна с глава топката към вратаря Христов, но тя бе пресечена от Пчеларов, който я прати в мрежата - 2:1 за "Несебър". Отборът на "Черноморец" бе близо до изравнително попадение в 80-ата минута, но ударът  на Петър Кирилов с глава прати коженото кълбо встрани от вратата.

Съставът на "Черноморец": Христов, Ст. Иванов, Граматиков, Н. Илиев, Ковачев, Н. Иванов, Т. Димитров (67-Филипов),Танев, Златков, Чукански (57-Кирилов), Костадинов (59-Господинов).

 


Сходни връзки

"ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) ЗАГУБИ ОТ "НЕСЕБЪР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди