изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:50 EEST
Бойко Борисов: Президентът пропиля добрите ни взаимоотношения    
Политика София. Президентът пропиля евтино добрите ни взаимоотношения, за да се харесва на Станишев. Това каза пред журналисти столичният кмет Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция "Фокус". По думите на кмета, ако президентът има да повдига някакви обвинения срещу него, може да го направи, защото той е назначил главния прокурор.

Борисов каза още, че по логиката на президента, прокуратурата трябва да се занимава с всички градове, които нямат завод за отпадъци. “Всички кметове трябва да се изправят пред прокуратурата, да кажат защо нямат завод, защото няма разлика между София, Пловдив, Варна, Бургас...”, категоричен бе кметът. Той добави, че за тези, които са затворили сметището в Суходол, трябва да има наказателни постановления и присъди. “Ние ще излезем от ситуацията, първата част на завода ще заработи до октомври - проектиране, строителство и първа копка някъде до края на годината’, каза Борисов. Той добави, че “разбира, че на БСП им е много криво, че губят, а ГЕРБ е най-силната партия в момента".
Филипа ТОДЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Президентът пропиля добрите ни взаимоотношения | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди