изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:54 EET
ПОБЕДА ЗА ПАВЕЛ ГОСПОДИНОВ СЛЕД ЧЕТИРИ ЧАСА ИГРА    
СпортИзключително оспорван двубой сътвориха състезателите на "Изида" Павел Господинов и Димитър Стойчев на републиканския турнир за момичета и момчета до 14-годишна възраст, проведен в Плевен. В среща от първия кръг на основната схема възпитаниците на Юри Дойчев играха 3 часа и 40 минути, за да излъчат победителя.

В първия сет Павел се наложи със 7:6, а във втория отстъпи със същия резултат. В третата част П. Господинов наложи своя стил и след като спечели с 6:3, се класира за осминафиналите. Там той отстъпи на Спас Карачомаков от "Локомотив" (Пловдив) с 2:0 сета.

До основната схема на турнира в Плевен стигнаха и две състезателки на добричкия клуб - Гергана Русева и Димана Митева. В първия кръг Гергана победи убедително Дебора Неделчева от "Марица" (Пловдив) с 6:3, 6:0, а на осминафиналите отстъпи с 2:0 сета на Джулия Терзийска от "Дема" (София). Димана отпадна в първия кръг след загуба от Даниела Кабакова от "Черно море-Елит" (Варна) с 2:0 сета - 6:3, 6:2.

 


Сходни връзки

ПОБЕДА ЗА ПАВЕЛ ГОСПОДИНОВ СЛЕД ЧЕТИРИ ЧАСА ИГРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди