изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:14 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са  регистрирани две криминални престъпления и произшествия.

^ На 15 септември 2008 година в РУ на МВР - Албена  е получено съобщение от с. Кранево, община Балчик затова, че на 14/15 септември 2008 година, неизвестно лице, чрез взлом е влязло в частно жилище, намиращо се на територията на селото и е извършило кражба на  пчелен мед с общо тегло около 200 килограма.

По случая работят служители на РУ на МВР - Албена. Провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е досъдебно производство.

^ След проведени оперативно - издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РУ на МВР - Добрич са установени две лица, съответно 27 – годишна жена от гр. Добрич и 27 – годишен мъж от с. Стефаново, общ. Добричка, обявени за общодържавно издирване. Двете лица са издирвани от служителите на полицията,  във връзка с досъдебно производство. Предадени са на съответния разследващ полицай.

Три пътнотранспортни произшествия с констатирани материални щети са регистрирани за изминалото денонощие  в Добричка област.

^ На 15 септември 2008 година, около 18.10 часа в гр. Добрич, от служители на Първо РУ на МВР - Добрич е установен 57 – годишен водач на лек автомобил “ВАЗ”, с инициали Д.В., управлявал след употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническото средство с което е изпробван водача е отчело 2.02 промила. По надлежния ред на водача е взета кръвна проба. Водачът Д.В. е задържан за срок от 24 часа в Първо РУ на МВР - Добрич, тъй като деянието му е престъпление по чл. 343”Б”, ал.1 от НК.

През денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР не са участвали в гасенето на пожари.

 

 

 

16 септември 2008год                                               ОД НА МВР – ДОБРИЧ  

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди