изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:02 EET
Секс-индустрията у нас носи над 1 млрд. евро годишно    
Общество
1 милиард евро годишно е оборотът от секс-индустрията у нас.
Това каза на кръгла маса за проституцията у нас бившият секретар на МВР Цвятко Цветков, цитиран от БГНЕС. Според Цветков 12-18 хиляди евро изкарва проститутка у нас месечно. Според него трябва да се помисли дали след легализирането й няма да се увеличи трафика на жени и да се разшири секс-индустрията.



Той съобщи, че по данни на Центъра за изследване на демокрацията около 300 клуба за проститутки има у нас, като 100 от тях в София. Цветков каза още, че на първо място стои бизнесът с наркотици, след това е бизнесът с крадени коли и на трето място е проституцията. За това е необходимо да се помисли и да се вземе общо решение на проблема за целия ЕС, защото когато една държава реши по някакъв начин проблема си секс-трафика се мести към друга държава.
У нас полицаи пазят проститутки, камиони с цигари, трафика на наркотици и трябва да се помисли и за разкъсването на обвързването на полицаи с престъпността.
По данни от доклад на разузнавателната общност на САЩ до 2015 г., цитирани от Цветков, 80 на сто от трафикът на хора е свързан със сексбизнеса, което в световен мащаб го нарежда на трето място по доходност, след наркобизнеса, трафика на коли, цигари.  dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Секс-индустрията у нас носи над 1 млрд. евро годишно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди