изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:53 EEST
Зам.-кметът на Пловдив по евроинтеграция подаде оставка    
ПолитикаЗаместник-кметът по европейските политики Марта Божикова е подала молба за напускане. Молбата е депозирана при кмета на Пловдив Славчо Атанасов днес.

„Нямам моралното право да остана на поста си и не желая да участвам в управление с БСП”, заяви Божикова. „Мотивите за решението ми са лични и не са продиктувани от партийната централа на ГЕРБ”, допълни тя. „Дълго време усещах липсата на подкрепа от страна на общината и затова си тръгвам с облекчение. Моето място е предмет на много политически сделки и си мисля, че то ще бъде заето от човек на БСП”, каза Божикова в заключение.

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов е дал срок до 25 септември, в който Божикова да представи отчет за работата си до момента.

Марта Божикова е третият човек на ГЕРБ, който си отива от управлението на Пловдив. Преди две седмици кметът на града Славчо Атанасов отстрани от длъжност заместника си по стопанската политика Георги Григоров, а на общинската сесия миналата сряда, бе свален и председателят на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев. Неговото място зае председателят на групата съветници от ВМРО Илко Илиев.
 


Сходни връзки

Зам.-кметът на Пловдив по евроинтеграция подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди