изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:59 EEST
КАТЕЛИЕВ И КАРАДЖОВ ПРОПУСКАТ МАЧА С "НАФТЕКС"    
СпортВ събота и неделя са срещите от поредния кръг на Източната "Б" футболна група, в който отборът на "Калиакра" посреща бургаския "Нафтекс". Няма съмнение, че възпитаниците на старши треньора Атанас Атанасов ще се хвърлят здраво за трите точки, след като преди няколко дни победиха като гости "Свиленград" с 3:2. Както вече писахме, до 60-ата минута домакините водеха с 2:0, а каварненци бяха с човек по-малко на терена, тъй като още през първото полувреме Диян Кателиев получи червен картон.

 Добрата новина от лагера на българското "Каляри" е, че четирима състезатели, пропуснали срещата с "митничарите" поради контузии, вече са напълно възстановени и тренират наравно със съотборниците. Това са Стефан Славов, Филип Флоров, Делчо Стоилов и Живко Бояджиев. Треньорският екип няма да може да разчита на контузения нападател Иван Караджов, както и на получилия червен картон в Свиленград Диян Кателиев. Извън строя продължава да е и капитанът на тима Иван Райчев, който преди няколко месеца претърпя операция и все още не е готов за игра.

Очаква се срещата край морето да бъде изключително интересна, тъй като и "Нафтекс" ще излезе за победа в Каварна. "Шейховете" спечелиха три поредни мача и целта им е победната серия да продължи. Двубоя в Каварна ще пропусне най-опитният в състава на "Нафтекс" Пламен Крумов, който лекува контузия.

 


Сходни връзки

КАТЕЛИЕВ И КАРАДЖОВ ПРОПУСКАТ МАЧА С "НАФТЕКС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди