изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:15 EEST
“ОРЛОВЕЦ” ПРЕДЛАГА НА “ДОБРУДЖА” ДА ИГРАЯТ ГРАДСКОТО ДЕРБИ В ДОБРИЧ    
Спорт

Давали над половин милион лева на Величко Найденов, той отхвърлил офертата 



Общинският съветник Иван Иванов - член на спортната комисия в ОбС, предложи предстоящото градско дерби от шампионата на Североизточната “В” група между “Добруджа” и “Орловец” да бъде на стадион “Дружба” в Добрич.

“По регламент символичните домакини – “Добруджа”, трябва да посочат стадиона, на който да се проведе мачът. В името на феновете предлагаме дербито да бъде в Добрич, а не в Генерал Тошево, където отборът на Величко Найденов играе мачовете си. Според мен те провеждат срещите си извън Добрич, за да не се излагат с играта си в града. Така се оправдават, че играят на чужд терен. Другият им мотив е, че чакали договор. Като искат договор – да дойдат и да си го вземат. Гласувахме колко струва ползването на стадиона и знаят това. Не идват нито да сключим договора, нито са изпратили писмо, че искат да ползват стадиона. Крайно време е мажоритарният собственик на отбора да спре да заблуждава феновете, защото не е изпълнил много от клаузите в договора. Той е тук не в името на футбола, а заради парите от обектите. За 8 години общината е дала милиони левове за този клуб, а той е във “В” група. Във “В” група няма отбор с такъв огромен бюджет и мажоритарният собственик трябва да даде отчет на добричлии за какво изразходва парите. Не сме се отказали от акциите, но той отхвърли и най-новата ни оферта от 550 хиляди лева” -  заяви представителят на местния парламент Иван Иванов.

Лично той е дарил пари за ремонта на стадиона, за да може съоръжението да има модерен вид.

НДТ научи, че общото събрание на ФК “Орловец” е насрочено за 26 октомври. Тогава името на отбора ще бъде променено на “Добрич”.

НДТ

 


Сходни връзки

“ОРЛОВЕЦ” ПРЕДЛАГА НА “ДОБРУДЖА” ДА ИГРАЯТ ГРАДСКОТО ДЕРБИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди