изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:36 EET
НДСВ ИЗБРА 35 ДЕЛЕГАТИ ЗА КОНГРЕСА СИ    
ПолитикаОбластната  организация на НДСВ, Добрич  проведе общо събрание за избиране делегати за Четвъртия редовен конгрес на партията. 35 делегати излъчи областната структура на НДСВ за предстоящия конгрес, който е насрочен за 18 октомври в Габрово, съобщиха от централата на партията в Добрич.


       Поканени като гости са шестима членове и симпатизанти  на партията. На събранието са присъствали народните представители Мима Василева и Деница Димитрова, както и Венци Спиридонов, регионален координатор.
Деница Димитрова е запознала присъстващите с актуалните   политически събития в  страната и отношението на ПП НДСВ към тях. Тя е споделила, че предстоящият конгрес на партията е неофициалното откриване на предизборната кампания и че НДСВ ще се яви самостоятелно на изборите. В края на анализа тя е припомнила на присъстващите думите на лидера Симеон Сакскобургготски, че в края на този мандат всеки българин трябва да почувства ползата от ЕС.
 


Сходни връзки

НДСВ ИЗБРА 35 ДЕЛЕГАТИ ЗА КОНГРЕСА СИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НДСВ ИЗБРА 35 ДЕЛЕГАТИ ЗА КОНГРЕСА СИ
Автор: Anonymous да 2008-10-07 @ 11:02 EEST
davaite ,razgrabvaite vsi4ko,4e i drugi 4akat

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди