изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:54 EET
БНД ИСКА АНКЕТНА КОМИСИЯ ДА ПРОВЕРИ ИМА ЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ    
НовиниТова каза вчера в Добрич лидерът на партията Николай Свинаров. Той бе в града по повод учредяването на общинска структура на Българска нова демокрация

Вчера в Добрич бе учредена общинска структура на партия БНД. На учредителното събрание присъстваха председателят на партията Николай Свинаров, зам.-председателят Лидия Шулева, председателят на парламентарната група на БНД Борислав Ралчев и заместникът му Валентин Милтенов, депутатът от Добрич Енчо Малев, както и представителят от Добрич в Националния изпълнителен съвет на партията Румяна Ранкова. За председател на общинската организация  на партия БНД в Добрич бе избрана д-р Виолина Милкова.
"За кратко време най-младата парламентарна партия стана най-голяма сред опозицията" - посочи Н. Свинаров. Той каза, че намерението е до края на годината партията да работи за собствената си идентификация. Надеждата е дотогава тя да стигне 2 процента доверие и да бъде желан партньор за изборно коалиране за следващите парламентарни избори. Партията няма структури все още в девет от областните градове, но намерението е до края на октомври тя да учреди и областни структури.
"Да се създаде анкетна парламентарна комисия, която да провери използването на специални разузнавателни средства, настоява партия БНД" - каза вчера в Добрич лидерът на партията Николай Свинаров. Според него, тя трябва да е на паритетен принцип, а председателят й да е от опозицията. "Създаването на такава комисия ще покаже дали у нас има новосъздадена политическа полиция, която подслушва политици, бизнесмени, журналисти" - каза зам.-председателят на партията Лидия Шулева. И добави, че именно комисията може да установи на какво основание е давано разрешение за използване на СРС, до какви резултати е довело подслушването. Има ли осъдени хора или заведени дела въз основа на използването на тези СРС или подслушването е използвано за шантаж, натиск и произвеждане на зависими хора.
"Ако управляващите се съгласят да се създаде такава комисия с председател от опозицията, това ще значи, че в България има демокрация. Ако обаче те откажат, това ще значи, че у нас има политическа полиция - смята бившият вицепремиер Лидия Шулева. - В момента в България има криза в политическия живот главно поради сринатото доверие. За пореден път се доказа, че влизането на БСП във властта води до инфлация и криза" - каза още тя.
 


Сходни връзки

БНД ИСКА АНКЕТНА КОМИСИЯ ДА ПРОВЕРИ ИМА ЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди