изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:19 EEST
Фолк певицата Мария се изнася на хотел    
Любопитно Поп-фолк певицата Мария се изнася да живее на хотел в Банско, писаха от hotnews.bg, цитирайки "Телеграф".

Там мъжът й Димитър Андонов построи огромен комплекс, наречен "Вихрен Палас". Той се намира в сърцето на ски курорта, на няколко метра от станцията на лифта. Жилището, което Мария и половинката й са запазили за себе си, е на върха на самата постройка. В него фамилията възнамерява да живее през зимата. Изпълнителката на хита "Обич на заем" е оставила бебето Марая при майка си и е плътно до своя съпруг в новото му занимание, твърдят от изданието. Самата Мария не му се бърка в ръководенето на проекта, но все пак помага с каквото може, занимавайки се основно с обзавеждането на новия дом.

Мария Панайотова Андонова е родена в Стара Загора, под знака на козирога. Прелестната Мария е висока само 160см. и е известна като най-сладкото миньонче в попфолка.

През 2003 година певицата от Пайнер печели награда "Златен хит фреш" за песента "Обичай ме така", а през 2004 - за видео клип на годината, към парчето "Твоят град". На следващата година пак не пропуска да грабне награда. Този път за най-стилна визия във видео клип, за наградите на телевизия "Планета".

Голяма известност Мария печели с участието си в рекламния клип на Ариана, в който отворя бутилка бира с отварачка, скрита в пазвата. Клипът не само довежда до майтапчийското прозвище на певицата "Мара Отварачката", но и до своеобразна "революция" по отношение на използването на попфолк изпълнители като рекламин лица.

Сексапилната миньонка, противано на очакванията, направи една единствена разголена фотосесия за мъжкото списание FHM. В интревю за популярното списание, Мария си призна, че в живота дaлеч не е секс бомба и дори разочаровала съпруга си, който, като повечето мъже, очаквал да му "скрие шапката" в леглото.

След като успя да се венчае тайно за голямата си любов и да огорчи по този начин жълтите издания, Мария успя да скрие и бременноста си за цели 4 месеца. Бебето ще бъде момченце и ще носи името на баща си Димитър.

След сватбата певицата промени драстично имиджа си, а почитателите й видяха промяната първо на страниците на списание Easy. Днес греховната фолк дива е с пестелив грим, стилни костюми и оскъдни, но много скъпи бижута.

Издадени албуми:"Спомен","Първа луна","Истинска","Мария 2004'.

Дир.бг

Мария и Галена взеха награди в Нощта на сексбомбите

МАРА ОТВАРАЧКАТА НАТИРЕНА ОТ ПАЙНЕР!

МАРА ОТВАРАЧКАТА ЩЕ СИ ОПЕРИРА ГОЛЕМИТЕ БУЗИ

Най-едрогърдестата ни поп-фолк певица проби в Сърбия

[image3]

 


Сходни връзки

Фолк певицата Мария се изнася на хотел | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Фолк певицата Мария се изнася на хотел
Автор: Anonymous да 2010-03-09 @ 19:38 EET
abe taq groznata nqma spirka be nestiga 4e sa tapi s maja i  ami hodqt da razvalqt imidja na hubaviqt kurort i koi puk im kaza 4e znaqt kak se upravlqva hotel..........alooooooooooooo tapaci ne taka kato vas s nagrubqvane na slujiteite si 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди