изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:25 EET
Депутати от ОДС не са получили достъп до договора между "Булгаргаз" и "Газпром"    
ПарламентСофия. Народните представители от ОДС Мартин Димитров и Иван Сотиров не са получили достъп до договора между "Булгаргаз" и "Газпром" днес в Министерството на икономиката и енергетиката. Това стана ясно на пресконференция в СДС, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Днес двамата депутати са отишли във ведомството и са поискали да се запознаят с договора, но им е бил отказан достъп с мотива, че е трябвало да подадат молба и след известен период от време да получат отговор дали могат да вият документа. Димитров обясни, че днес за втори път им е отказан такъв достъп. „Налице е една скандална ситуация”, заяви Мартин Димитров. Въпреки това народните представители са подали молба и са си взели входящ номер.
„Когато е бил подписван договорът и представителите на държавата не са били наясно с всички клаузи, които са подписали”, коментира Димитров. Това може да доведе до увеличаване на инфлацията и увеличаване на безработицата, бе категоричен депутатът. От СДС настояват да се преразгледа договорът, тъй като е неизгоден за България. „Не може да се иска 40% увеличение на газа. Цялостното поведение на управляващите е недопустимо. Не може медиите и депутатите да нямат достъп до такъв договор”, заяви Димитров.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Депутати от ОДС не са получили достъп до договора между "Булгаргаз" и "Газпром" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди