изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:21 EEST
Двама изхвърчаха от къщата на Big Brother след жесток бой    
Любопитно
Жесток бой се разрази в мъжкия самолет по време на първите номинации за изгонване от Big Brother 4, писаха от avtora.com. В самото начало на живото предаване Даниел и Данаил се сбиха в двора.


Боят между съквартирантите бе толкова жесток, че се наложи охраната на шоуто да влиза в двора. Даниел бе моментално изваден от Къщата, за да му бъде оказана първа помощ. След няколко минути Big Brother съобщи, че и Данаил трябва да напусне двора. Двамата побойници се срещнаха в студиото при Милен Цветков. Там стана ясно, че причина за свадата е била отправена реплика от страна на Данаил към Даниел - "Трабант ще те гази". Това подразнило Даниел и той нападнал първи съквартиранта си. Вследствие на боя и двамата участници напуснаха шоуто завинаги. Часове преди случката Данаил прие тайна мисия, според която ако успее да скара двама съквартиранти ще получи награда от 4000 лева. Междувременно, при жените се проведоха първите номинации. Двете участнички, които ще се борят за гласовете на зрителите, са Ирена и Жени. Big Borther обаче промени регламента и участничката, която получи най-много гласове, ще бъде преместена в самолета на мъжете.
dir.bg
 


Сходни връзки

Двама изхвърчаха от къщата на Big Brother след жесток бой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди