изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:19 EEST
“Уволниха” Станишев и в Харвард    
По света
Със заповедта за уволнението на правителството на десните партии посрещна снощи българският студент Стефан Савев премиера Сергей Станишев в Харвард.


Младежът развя голям плакат, от едната страна на който бе подписката срещу кабинета, а от другата - ликът на българския министър-председател и надпис „Посрещнете премиера на най-корумпираната държава в Европа”, предаде Дарик.
Неочакваната проява на студента смути аудиторията, събрала се в училището за политика „Кенеди” в Харвардския университет. Охранители помолиха Савев да седне на мястото си, но той продължи да държи плаката си високо.
Студентът от Троян твърди, че няма нищо общо с десните партии у нас.
„Протестирам, защото всеки ден чета какво става в България и се хващам за главата”, обясни пред медиите Савев, който следва в университета „Норт Ийстън” от три години.
1 053 000 българи поставиха подписа си под "заповедта за уволнение на правителството" в кампанията "Аз съм европеец", отчетоха на 20 септември от десните партии  Дир.бг
 


Сходни връзки

“Уволниха” Станишев и в Харвард | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди