изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:17 EEST
"КАЖИ КОЙ СИ, РАЗБЕРИ ДРУГИЯ"    
ОбразованиеОт пресслужбата на областна администрация съобщиха, че със съдействието на областния управител се организира конкурс за есе под мотото "Кажи кой си, разбери другия".

Инициативата важи за цялата област и се посвещава на европейската година на междукултурния диалог, като се провежда под егидата на евродепут Филиз Хюсменова. Целта е да бъдат провокирани младите хора да се гордеят с корените на народите си, както и да се популяризират културната уникалност и различията на етноси и религии, за да се стимулира приемането на многообразието.
В конкурса могат да участват с есета ученици от 8 до 12 клас от всички общини. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи - 8-9 клас и 10-12 клас. Работите на участниците ще бъдат оценявани и класирани от експертно жури в София, като ще бъдат връчени по четири награди за всяка от двете възрастови групи - от първо до трето място и една поощрителна. Част от наградите са DVD и мобилен телефон.
Крайният срок за предаване на есетата е 31 октомври 2008 г. в деловодството на областна администрация или на адрес Добрич, ул. "Независимост" №5. Повече подробности желаещите да участват в конкурса могат да получат от младши експерт Кемал Асан на тел. 655 418.
 


Сходни връзки

"КАЖИ КОЙ СИ, РАЗБЕРИ ДРУГИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди