изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:37 EEST
Футбол: Световните медии за представянето на Димитър Бербатов (ОБЗОР)    
Спорт София. Два гола на Димитър Бербатов донесоха първата за сезона победа на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, анализира „Би Би Си”. „Доверието, което Алекс Фъргюсън гласува на Бербатов даде нужния резултат и българинът записа първите си две попадения за Юнайтед. Първо в 55-ата минута, струващият 30 милиона паунда нападател разстреля безкомпромисно вратаря на Олборг.

Той се възползва от неразбирателство в защита и с чудесен удар направи резултата 2:0. 11-минути преди края отново Бербатов бе в центъра на събитията. Тогава той засече великолепно центриране на Кристиано Роналдо и успя да оформи крайния резултат”, пише в материала на британската медия.
„Бербатов вдъхнови Юнайтед за първа победа в Шампионската лига”, това е основният материал, поместен на официалната страница на европейската футболна централа УЕФА – Uefa.com. „Бербатов излезе на голямата сцена, донасяйки победата на Юнайтед над Олборг. Въпреки че направи сериозен пропуск още в началото, българинът започна да показва своята класа и защо Фъргюсън плати толкова много пари за него. Особено впечатляващо бе взаимодействието на българина с Кристиано Роналдо, който му подаде за втория гол, а след това Бербатов изведе на добра позиция португалеца, който не успя да се разпише”, завършва материалът на сайта.
Димитър Бербатов отбеляза два гола за Манчестър Юнайтед при гостуването на датския Олборг в Шампионската лига и след края на срещата бе избран за най-добър в срещата, съобщи Goal.com. "Знаех, че рано или късно ще вкарам гол. Естествено, най-важното бе да победим и се радвам, че го направихме. За мен това бяха просто голове. Радвам се, че постигнахме основната ни цел и то с добра игра. Кристиано ми подаде отлично и аз само трябваше да завърша атаката. ", сподели българинът след срещата.
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че е много доволен от успеха на тима срещу Олборг, но в същото време е притеснен за принудително контузените Пол Скоулс и Уейн Рууни, пише „Гардиън”. „Победата при всички положения е добре дошла, но не може да не отчетем неприятните контузии на Скоулс и Рууни. Младият Рафаел също е неприятно ударен и от такава гледна точка тази победа може да се окаже твърде скъпа за нас. Много съм доволен от Бербатов, който реализира на два пъти и това ще му помогне занапред. При такъв голям трансфер винаги е важно първите попадения да дойдат възможно най-бързо. Вторият му гол бе истинско украшение”, коментира Фъргюсън.
„Димитър Бербатов най-после започна да бележи”, така коментира двубоя английският в. „Сън”. Димитър Бербатов донесе комфортна победа на Юнайтед над Олборг в Шампионската лига с 3:0. Самият Бербатов заяви след мача: Знаех, че головете ще дойдат – рано или късно. Доволен съм най-вече от победата”, пък бе лаконичният коментар на голмайстора. Рууни изведе „червените дяволи” през първата част напред в резултата, а Берба приключи мача. Най-доволен разбира се бе Алекс Фъргюсън, който похвали българина: „Тази вечер видях да изключителни гола от него и това ще му помогне занапред”, обобщи Фъргюсън от своя страна пред вестника. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Футбол: Световните медии за представянето на Димитър Бербатов (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди