изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-27 @ 00:14 EEST
СТАРТИРА МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ ЗА РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР ЗА БИЗНЕС И ИНОВАЦИИ    
Новини
От днес стартира проектът "Евро-Добруджа" - Ресурсен център за бизнес и иновации Румъния - България . Той се финансира от Европейския съюз по програма "ФАР трансгранично сътрудничество България - Румъния 2006".

Реализира се от Търговско промишлена палата в Добрич в партньорство с Камарата за индустрия, търговия, навигация и селско-стопанство,  университета  "Овидиус" в Констанца и Технически колеж - Добрич. Целта на проекта е да допринесе за икономическото развитие на региона както в румънската, така и в българската част на Добруджа, чрез организиране на услуги за подкрепа на бизнеса и прилагане на иновации. Той е насочен към бизнес средите от Констанца и Добрич, които имат интереси за партньорство и коопериране. Основната дейност на проекта е насочена към посторяването на център "Евро Добружа", както и към неговото оборудване и услугите, които ще се предлагат. Предвижда се оборудване на помещения в центъра, който ще е разположен в офиса на Камарата за търговия, индустрия, навигация и селско-стопанство в Констанца, организиране на трейниги и промоционални услуги от центъра, съвместно с партньорите, популяризиране на дейностите на центъра и стимулиране на  транс гранично коопериране.
Днес от 11 часа в ТПП ще бъдат представени основните идеи и цели на проекта, както и очакваните резултати.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ ЗА РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР ЗА БИЗНЕС И ИНОВАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди