изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:12 EEST
УДЪЛЖИХА СРОКА ЗА НАГРАДИТЕ ЗА ДУХОВНАТА КУЛТУРА    
НовиниКрайният срок за приемане на предложения за тазгодишните награди в областта на духовната култура на община Добрич, който изтече във вторник, е удължен до 10 октомври.

 Припомняме, че наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 1 ноември. Предложенията за носители на отличията се приемат в писмен вид със съответната мотивация в дирекция "Хуманитарни дейности". Номинации могат да правят граждански сдружения и физически лица. Наградите ще са в разделите "Културно-просветна дейност", "Театрална дейност", "Музикално изкуство", "Танцово изкуство", "Изобразително изкуство и архитектура", "Литературно творчество", "Журналистическо творчество", "Образование и Наука". Предложения се приемат и за специалните награди "Спомоществователство", "Награда за млад творец", както и за Голямата награда за принос в областта на духовната култура. Те се присъждат за периода на творческа дейност от 30 октомври на 2007 година до 30 октомври 2008 година.
 


Сходни връзки

УДЪЛЖИХА СРОКА ЗА НАГРАДИТЕ ЗА ДУХОВНАТА КУЛТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди