изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:10 EEST
ОСЕМ ПИСМА СЪС СИГНАЛИ В КУТИЯТА НА ОБЩИНАТА    
НовиниВчера за пореден път секретарят на община Добрич Румен Русев отвори кутията за писма и сигнали на граждани за корупция.

За пореден път в нея имаше предимно жалби по различни казуси, най-често анонимни. Бяха намерени осем писма. В едно от тях се предлагаше да има работещи тоалетни в градския парк "Свети Георги" и в АЕМО "Старият Добрич". Друго алармираше за незаконно строителство по ул. "Иван Шишман". Трето писмо бе жалба за магазин, в който се продава алкохол на ученици. Гражданин негодуваше и искаше проверка за търговия с фалшива ракия. Друг възразяваше срещу строителен предприемач, който изграждал обект край околовръстния път. Имаше и предложение да се изгради допълнителна алея в района на кръстовището на ул. "Сан Стефано" и "3 март", където да могат да отдъхват възрастни хора, инвалиди и майки с деца. Стана ясно, че сигналите, които касаят търговски обекти, ще бъдат препратени към данъчните власти. Другите сигнали също ще бъдат проверени от общината или компетентните органи.
 


Сходни връзки

ОСЕМ ПИСМА СЪС СИГНАЛИ В КУТИЯТА НА ОБЩИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди