изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:17 EEST
НАД 15 000 АКТА Е СЪСТАВИЛ ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ №1    
Ред и сигурностНад 15 000 акта е съставил през 20-годишната си кариера Здравко Арменчев от РПУ - Албена. От началото на годината е изловил около 800 нарушители.

Преди дни той стана "Пътен полицай на 2008" година - по време на национално състезание, което се проведе в курорта. Здравко Арменчев спечели надпреварата с 405 точки. С 397 точки след него се нареди Живко Желев от РПУ - Генерал Тошево. Отборно двамата също завоюваха първо място, като разликата между тях и втория тим - от Русе, е повече от 200 точки, посочи началникът на "Пътна полиция" Жулиян Минев. Трети стана другият отбор на Областната дирекция на МВР в Добрич, съставен от двамата полицаи от РПУ - Албена - Марин Кондов и Васил Аспарухов. Вчера четиримата представиха пред журналисти общо 10-те купи, които са спечелили.
"Румънските водачи са страшно слаби, правят такива нарушения, каквито начинаещ шофьор у нас не би направил никога" - сподели наблюденията си Здравко Арменчев. Като пример за нарушения от страна на туристите от северната ни съседка той даде честото влизане в насрещното движение в кръговото край курорта, с което създават хаос. С алкохол обаче не били засичани, тъй като по време на 10-15-дневния си престой не използвали автомобилите си. За жените шофьорки пътен полицай №1 каза: "Те са като звездите - ние ги виждаме, те не ни виждат".
Четиримата катаджии ще бъдат удостоени със званието "Отличник на БЧК", каза директорът на Областния съвет на организацията в Добрич д-р Артюн Еринозов. Той посочи, че състезателите в двата добрички отбора са впечатлили със знанията и уменията си в оказването на първа долекарска помощ при пътно-транспортно произшествие. Очаква се четиримата служители на ОД на МВР в Добрич да бъдат наградени и от директора - комисар Ивелин Петров. Самият той пък получи грамота за перфектната организация на състезанието. НДТ

 


Сходни връзки

НАД 15 000 АКТА Е СЪСТАВИЛ ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ №1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди