изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ



ОВЕН - В крак с общите действия, ще насърчавате активността на околните с решенията си. Част от времето ви ще е свързано с изпълнение на чужди задачи, но няма да съжалявате. Някои от вас ще тръгнат на път.

ТЕЛЕЦ - Ще продължите да работите с присъщото си прецизно отношение към задачите, за това и резултатите в края на деня ще ви донесат очакваните емоции. Ще имате важен разговор с човек, от когото зависят делата ви.

БЛИЗНАЦИ - Ще напреднете там, където влагате сърцето си, превърнете го в бизнес и ще постигнете много. Децата ще ви зарадват с успехите си, а също така ще се погрижат и за вашето абсолютно удобство.

РАК - Ще участвате в професионален проект, съветвайки компетентно останалите участници. Думата ви ще се чува, като наред с това ще внасяте и промени. Няма да изоставите и личните си дела.

ЛЪВ - За себе си изяснете какво точно искате и го направете. Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие.

ДЕВА - Не спирайте да желаете и търсите най-доброто за себе си. В състояние сте да постигнете върхове, щом сте мотивирани. Постигнете ли го, ще придобиете самочувствие, а и доверието на околните във вас ще нарасне.

ВЕЗНИ - Красноречиво ще убедите някого в предимствата на своя идея и заедно ще я реализирате. Нова придобивка, заслугите за която са изцяло ваши ще ви зарадва. За други идват много добри новини от чужбина.

СКОРПИОН - Ново начало за бизнес, пътувания или съвместен живот. Всичко, което планирате ще го осъществите. Ако имате безпокойство, се погрижете да не пропуснете времето за отстраняването му.

СТРЕЛЕЦ - Запазете търпението си и не избухвайте. Приемете даденостите и се постарайте да приключите по-скоро със задачите си. Градите планове за нови начинания и късмет няма да липсва, какво повече да желаете.

КОЗИРОГ - Не позволявайте на емоциите ви да диктуват поведението ви днес. Атмосферата ще се влоши и това ще се отрази негативно на работата ви. Постарайте се да вникнете в детайлите и да проявите разбиране.

ВОДОЛЕЙ - Бизнесмените да се съсредоточат върху делата си, денят обещава да е успешен за тях. Не по-малко доволни ще са и онези от вас, които пристъпват към разработване на нова дейност или са погълнати от любовта си.

РИБИ - Съобразявайте се със собствените си изисквания, предвид прецизността, с която пристъпвате към всяка задача, успехите ви са гарантирани. Внимавайте все пак, ако ви поднесат за подпис документи.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди