изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:31 EET
БОКСЬОРИТЕ НА “ДОБРУДЖА” - ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ    
СпортЗа пореден път боксьорите на “Добруджа” защитиха по най-добрия начин името на Добрич в големи състезания. Възпитаниците на Михаил Георгиев и Валентин Йорданов спечелиха купата на България при момчетата.

На състезанието в Ямбол те се окичиха с два златни, един сребърен и три бронзови отличия. Добруджанци приключиха с 19 точки в актива си, като в битка за първото място изпревариха тима на “Разград” с 2 точки, а трети останаха боксьорите на “Кико” с 15 т.

В кат. до 45 кг Валентин Демиров достигна до златния медал след четири последователни победи. На финала той победи с 6:1 точки Ашкън Хамидов от Омуртаг. Бронз в тази категория спечели Валентин Георгиев.

До върха стигна и Станислав Александров, но при 67-килограмовите. В спора за първото място той надделя над Енчо Димитров от “Спартак” -  Плевен. Мачът приключи още в първия  рунд, след като добруджанецът нанесе няколко съкрушителни крушета.

Христо Георгиев се завърна със сребро от Ямбол в кат. до 54 кг, но заслужаваше блясъкът на неговия медал да бъде от по-благороден метал. Ицо направи няколко впечатляващи победи, а на финала бе ощетен от арбитрите. Негов съперник бе Йоско Маринов от Ямбол.

Бронзови медали спечелиха Дичо Владимиров в кат. до 42 кг и Лятиф Симеонов в кат. до 36 кг.

“Момчетата се представиха отлично и ги поздравявам, че донесоха поредната купа във витрината на клуба” - заяви старши треньорът Михаил Георгиев. НДТ

 

 


Сходни връзки

БОКСЬОРИТЕ НА “ДОБРУДЖА” - ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди