изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:54 EEST
КАВАРНА - НА ПЪТ ДА РЕЖЕ ЛЕНТА НА ИНВЕСТИЦИЯ, ЗАВЕЩАНА ОТ ОК НА БКП    
НовиниЖителите на Каварна с нетърпение очакват да бъде прерязана лентата на новата придобивка за града - голям търговски и бизнес център с подземен и надземен паркинг, разказа за НДТ градоначалникът на морската община Цонко Цонев. "Става дума за голямата изоставена от години полуизградена сграда по централния булевард в града, малко преди центъра.

 Това е реално най-дългата инвестиция при нас, защото строежът ни е завещан още от ОК на БКП през 1976 г. Първоначалното намерение е било да се изгради шивашка фабрика, но изследвания установили, че проектът, както и мястото за строеж не отговарят за такава дейност и така сградата остава недостроена. В града всички й викат скелето. След толкова години обаче, успяхме да привлечем инвеститор - варненската фирма "Планекс", която ще премахне тази грозотия от лицето на града. Благодарение на тяхната инвестиция, на която скоро се надявам да прережем лентата, Каварна ще се сдобие с нов модерен търговски и бизнес център" - разказа Цонев. Според проекта, на първия етаж ще има голям магазин от веригата "Макао", а на следващите етажи ще бъдат разположени бизнес офиси. Освен това ще бъдат изградени и два паркинга - подземен и надземен за по 100 автомобила, с което ще бъде облекчен проблемът с паркирането в центъра на морската рок-столица, допълни още кметът.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - НА ПЪТ ДА РЕЖЕ ЛЕНТА НА ИНВЕСТИЦИЯ, ЗАВЕЩАНА ОТ ОК НА БКП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди