изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ



ОВЕН - Наситен с ангажименти ден. Отговорното ви отношение ще ви спечели нови партньори. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на ново съдружие.

ТЕЛЕЦ - Излъчвате увереност, с която привличате добрите сили и подемът в делата ви ще го усетите съвсем скоро. Повече от всякога желаете по-близко до себе си присъствието на любимия ви човек.

БЛИЗНАЦИ - Очаквана развръзка ще ви направи активни в подготовката на предстоящо събитие. Настъпват добри дни в живота ви, забравете за притесненията си. Почтеността ви е факт.

РАК - В работата си ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Някои от вас ще получат финансиране на започващ проект, което ще облекчи част от усилията им.

ЛЪВ - Емоциите ще ви подтикнат към недобре премислени действия и то само, за да се харесате някому. Мислете, за да не съжалявате в последствие. Шанс за намиране на подходяща работа.

ДЕВА - Повечето от вас ще успеят от първия път в конкретно начинание, но ако не ви се отдаде, не унивайте. Имате качествата, вярвайте в себе си. Финансова сделка ще подобри бюджета ви.

ВЕЗНИ - Денят ви ще е динамичен и наситен с изненади. Човек, с когото имате общи бизнес-интереси ще ви зарадва с нова придобивка, жест, който наистина не сте очаквали. Откривате добри перспективи.

СТРЕЛЕЦ - Ще съсредоточите вниманието си върху предстояща изява. На онези, които търсят работа съдбата ще подаде ръка. Ще откриете подходящата за вас, позволявайки ви да разкриете потенциала си.

КОЗИРОГ - Общувайте, но не давайте мнението си по въпроси, които не са от компетентността ви. Вярвайте на партньорите си. Потърсете мнението на специалисти във връзка със здравословен проблем.

СКОРПИОН - С помощта на сърдечния си партньор ще се освободите от натоварващите ви мисли. Проявеното му разбиране ще ви изпълни с добри очаквания за общото ви бъдеще. Погрижете се за себе си.

ВОДОЛЕЙ - Съвместните ви начинания ще бъдат успешни и ще се отразят добре на финансите ви, не само на вас, но и на колегите, с които ще ги осъществите. Мотивирани сте да работите и ще продължите.

РИБИ - Мотивирани сте да продължите напред и следвайки намеренията си, ще печелите. Разчитайте предимно на себе си, близките ви също ще проявят съпричастност към делата ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди