изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:56 EEST
Поискаха оставката на Пламен Юруков    
Политика
На областен съвет на СДС-София снощи е била поискана оставката на лидера на СДС Пламен Юруков от мнозинството присъстващи.


Това съобщи член на ръководството на софийската организация, цитиран от БГНЕС. Член на местен клуб от кв. „Редута“ е заявил пред самия лидер на СДС, който е присъствал на заседанието, че скандалите след неговото избиране са практическа демонстрация на „тезата за новите лица в СДС“. Член на НИС заяви пред БГНЕС, че последното развитие около Пламен Юруков е създало силно напрежение между него и главния секретар на СДС Пламен Радонов. Радонов му заявил, че пред има два пътя – или да напусне сам или да клекне на определени хора, за да остане на поста.
Националният съвет на СДС няма да обсъжда казуса около имотното състояние на лидера на партията Пламен Юруков. Това заяви секретарят на СДС Пламен Радонов, цитиран от “Фокус”. Той бе категоричен, че в партията имат пълно доверие в лидера си Пламен Юруков и данните, които той е декларирал като свое имотно състояние.
Всичко останало Радонов определи като „инсинуации от хора, които искат да злепоставят СДС чрез лидера”. На въпрос кои са тези хора и какво ги кара да злепоставят синята партия, Радонов отговори: „Това е въпрос, който най-малко вълнува обществото. Нашата работа е да гледаме интересите на обществото и какво е необходимо, за да се подобри жизненият му стандарт”.
В неделя излезе информацията, че Националната агенция по приходите (НАП) е изпратила доклад до парламентарната антикорупционна комисия за имущественото състояние на Юруков.
Не ме притесняват никакви проверки. Аз съм имал много проверки и смятам, че те са изключително полезни за бизнеса, тъй като до голяма степен помагат, ако става дума за данъчни декларации, коментира вчера Пламен Юруков

dir.bg

 


Сходни връзки

Поискаха оставката на Пламен Юруков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди