изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:02 EET
БЮЛЕТИН НА ОД на МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са  регистрирани четири  престъпления, съответно една кражба и три престъпления свързани с управление на МПС след употреба на алкохол над 1.2 промила.

 

Пет пътно транспортни произшествия с материални щети  са регистрирани през изминалото   денонощие  в Добричка област. Пътните инциденти са станали в гр. Добрич /4/ и на територията на община Каварна /1/.

 

          За времето от 17.45  часа на 06 октомври 2008 година до ранните часове на 07 октомври 2008 година, от служители на Първо РУ на МВР – Добрич и РУ на МВР – Каварна са установени трима водачи на леки автомобили с инициали В.Р. /56г./ от гр.Добрич;  П.Д. /56г./ от гр.Добрич и С.И. /34г./ от гр.Каварна, управлявали след употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническите средства с които са изпробвани тримата водачи са отчели съответно 2.66 промила /В.Р./; 2.31 промила /П.Д./ и 1.30 промила /С.И./  Преди установяването на наличието на алкохол, двамата водачи от гр.Добрич са участвали в пътно – транспортни произшествия с материални щети. За водача от гр. Каварна, освен употреба на алкохол е установено, че не притежава СУМПС.

            В.Р. и П.Д. са задържани за срок от 24 часа в Първо РУ на МВР –гр.Добрич.

            Областна дирекция на МВР – Добрич, за пореден път напомня на водачите, че управлението на моторни превозни средства след употреба на алкохол над 1.2 промила е престъпление по чл .343”Б”, ал.1 от НК.

           

През  денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич не са участвали в гасенето на  пожари и  аварийно - спасителни дейности.

           

 

 

07 октомври 2008год                                                 ОД на МВР – Добрич  

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД на МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди